Τρίτη, 17/02/26
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
Ισπανία

Και η κόρη του Χανταμπάκη σε Ισπανική ομάδα!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετακόμισαν πρόσφατα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, με έναν ξεκάθαρο στόχο.

Να ακολουθήσουν το όνειρο των παιδιών τους να παίξουν ποδόσφαιρο, με τον μικρό Μανώλη να θεωρείται μεγάλο ταλέντο και τελικά να γίνεται αποδεκτός στις ακαδημίες της Χετάφε.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μανώλης που παίζει καλή μπάλα, αλλά και η κόρη τους. Η Μαλένα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης μια και αυτή έγινε αποδεκτή στις ακαδημίες των κολτσονέρος.

Σε ανάρτηση που έκαναν στο Instagram, οι περήφανοι γονείς γράφουν:

“Μπράβο σου κορίτσι μου! Κατάφερες με το θάρρος αλλά και την υπομονή σου όλα αυτά τα χρόνια να μάθεις στο μπαμπά ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που μπορούν να αγωνιστούν αγόρια και κορίτσια. Δηλώνουμε επίσημα μεγάλοι θαυμαστές του γυναικείου ποδοσφαίρου και εννοείται δικοί σου!! Το πρώτο σου δελτίο! Συνέχισε έτσι.. με αγάπη ο μπαμπάς και η μαμά!!”.

 

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ