Ο Ατρόμητος πήρε μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας του Βόλου με 5-2 για την 7η αγωνιστική της Super League U19
Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με το γκολ του Λεγκίση στο 10ο λεπτό πήρε το προβάδισμα, ωστόσο οχτώ λεπτά αργότερα ο Λυκουρίνος κέρδισε πέναλτι, που έκανε γκολ ο Θεοχάρης.
Στο 14′ ο Σαντης βρέθηκε μόνος του τετ α τετ μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά πλασαρε άουτ, με τον Ατρόμητο να ανεβάζει στροφές και να φτάνει στην ανατροπή.
Στο 22ο λεπτό ο Χότζα μείωσε το σκορ για την ομάδα του, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Λοιζίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Ο Λιόσης έκανε το 3-2 στο 28ο λεπτό, για να σκοράρει ο ίδιος ποδοσφαιριστής για το 4-2, έξι λεπτά αργότερα.
Το “κερασάκι” στην “τούρτα” για τους Περιστεριώτες έβαλε ξανά ο Λιόσης στο 73ο λεπτό, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους.
Συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος: Βελέντζας, Γκόλφης, Σαρηγιάννης, Κορομηλάς, Μπέης, Βαμβακούσης, Λοιζίδης, Κοπανίδης, Λιόσης, Χότζα, Μπάτος
Αλλαγές: Δημοσθενιάδης, Κότσης, Γιανταμίδης, Τασιούλας, Δουκάκης
Βόλος: Παπαθανασίου, Ρίσκος (60′ Τσερεβελάκης) Λυκουρίνος, Τσάτσος (46′ Θωμαίδης), Βαμβακάς, Θεοχάρης (70′ Χάνος), Αλεξιάδης (88′ Γκουγκούλης), Βαινόπουλος, Σάντης, Νταιλάνι, Λεγκίση