Τετάρτη, 16/10/24
Παναθηναικός

Τι γίνεται με Βαγιαννίδη στο “Τριφύλλι”; – Η “τιμωρία”, ο Γιοβάνοβιτς και η… στεγνή ΒΟΜΒΑ του Αλόνσο!

Μπορεί για τον Παναθηναϊκό ο νεαρός ποδοσφαιριστής να είναι σε… τιμωρία, αλλά για τους υπόλοιπους μετράει και με το παραπάνω.

Ο νεαρός Γιώργος Βαγιαννίδης έχει πιάσει… πάγκο στην ομάδα του, ένας είδος τιμωρίας (το κάνουν αρκετές ομάδες) επειδή δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του και ακόμη το θέμα είναι στον “πάγο”. Πλέον από την πλευρά του ποδοσφαιριστή…

Όπως έγραψε η στήλη “Οι Μιχείες” στο Sportdog, το σίριαλ της ανανέωσης του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό θα έχει και έναν τρίτο και τελευταίο κύκλο! Παρότι υπάρχουν στελέχη στην ΠΑΕ που είναι της άποψης πως πρέπει να “τιμωρηθεί” και να μείνει στην εξέδρα μέχρι την λήξη του συμβολαίου του! Ευτυχώς πάντως υπάρχουν και κάποια πιο… ψύχραιμα μυαλά που λένε πως μπορεί να βρεθεί και μια μέση λύση.

Δηλαδή από την στιγμή που δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τον Νοέμβριο, τότε να πουληθεί τον Γενάρη με ένα λογικό αντίτιμο για το κλαμπ (1,5 – 2 εκατομμύρια) και φυσικά με τον όρο να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Δεν είσαι καν στους δέκα κορυφαίους"!

 


Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει τι… αξίζει και δεν λογαριάζει το “Τριφύλλι”

Όπως γράφηκε στο ρεπορτάζ, παρότι ο Βαγιαννίδης έχει τεθεί εκτός ομάδας στον Παναθηναϊκό για λόγους… συμβολαίου και όχι αγωνιστικούς, ο Εκλέκτορας (και πρώην τεχνικός του τριφυλλιού) τον κάλεσε ξανά στην γαλανόλευκη, στην οποία, παρεμπιπτόντως, οι διεθνείς του εξέφρασαν την συμπαράστασή τους για την “άσχημη κι άδικη συμπεριφορά” του κλαμπ!

Ο Σέρβος προπονητής μάλιστα… αγνόησε και τον Κώτσιρα παρότι παίζει πλέον ως δεξί μπακ στον Παναθηναϊκό, κάτι που σίγουρα πρέπει να ενόχλησε τους Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Στο παιχνίδι με τους Άγγλους ο νεαρός ποδοσφαιριστής πέρασε σαν αλλαγή και η απόδοση του ήταν εξαιρετική και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού (και όλων των ομάδων”) που “ξέσπασαν” για τις συμμετοχές που δεν έχει με την ομάδα του ο νεαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Η Αγγλία θα κερδίσει εύκολα και πειστικά την Ελλάδα" - Πήγε... κουβά στην πρόβλεψη!

 


Ο Αλόνσο τους… εξέθεσε

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος, Ευάγγελος Μίχος, ο Νιέγκο Αλόνσο εξέθεσε αρκετούς στον Παναθηναϊκό με την απάντηση του στην ερώτηση που του έγινε στην Βοσνία, για τον δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό του διεθνή δεξιού μπακ. “Πρέπει να ρωτήσετε την διοίκηση και όχι μένα…” σχολίασε και κάπως έτσι όλοι αντιληφθήκαμε πως ο λόγος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το θέμα του συμβολαίου του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει προφανώς ανάποδες επειδή η πλευρά Βαγιαννίδη (που τον θεωρεί δικό του παιδί) παρότι πέρασε εβδομάδα δεν μπήκε στο κόπο να απαντήσει στην προσφορά που του κατατέθηκε. Προφανώς σε αυτή την απόφαση του αφεντικού έχουν παίξει ρόλο και οι συμβούλοι του στην διοίκηση, επειδή ενδεχομένως θεωρούν “ύποπτο” που ο νεαρός ακραίος συνεχίζει να μην απαντάει ούτε στα πόσα χρήματα θέλει για να παραμείνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο σε Μουζακίτη ο Ολυμπιακός!

 


Μπορεί να γυρίσει η κατάσταση;

Η κατάσταση φαίνεται πως… πηγαίνει στα άκρα και για να “χαλαρώσει” θα πρέπει να γίνει ένα ραντεβού μεταξύ του ιδιοκτήτη της ομάδας κ.Αλαφούζου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Εκεί θα γίνει η συζήτηση για όλα και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση, ωστόσο όσο καθυστερεί αυτό… το παιχνίδι “παίζεται” και από άλλες ομάδες

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και… Ολυμπιακός είναι στο “κόλπο”, με αρκετές “φωνές” να αναφέρουν πως ο Βαγιαννίδης έχει συμφωνήσει και φορά τα “ερυθρόλευκα”, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς στο μυαλό του ποδοσφαιριστή είναι να “ξεκαθαρίσει” με την ομάδα του και… μετά το μέλλον!




ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βέλγιο

Κάτι πρέπει να γίνει με τον Καρέτσα στην Ελλάδα!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Γκενκ δείχνει συνεχώς πως έχει άφθονο ταλέντο και στην ομάδα του "τρίβουν τα...
Ολυμπιακός Ακαδημία

Μεταγραφές και… επαγγελματικά συμβόλαια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού προχώρησε σε υπογραφές επαγγελματικών συμβολαίων σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και τα...
Εθνική Ελπίδων (U21)

“Αισιόδοξος για το μέλλον, υπάρχει ποιότητα και ταλέντο υψηλού...

Ο κ. Γιάννης Ταουσιάνης έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, συνεχάρη την Εθνική Ανδρών...
Εθνική Ελπίδων (U21)

“Έπεσε” ηρωικά η Εθνική στην Κροατία!

Η Εθνική Ελπίδων δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, γνωρίζοντας την ήττα από την Κροατία με 3-2. Παρά...
Εθνική Νέων (U19)

Έμεινε στο “Χ” η Εθνική με την Κροατία!

Με σκόρερ τον Δημήτρη Χατσίδη, η Εθνική Νέων αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Κροατία στο πλαίσιο φιλικών...