Ολυμπιακός (U19)

Πέντε επαγγελματικά συμβόλαια στον Ολυμπιακό!

Στον Ολυμπιακός προχωρούν τις περιπτώσεις τον νεαρών ποδοσφαιριστών, που χρειάζονται επιβράβευση και δίνει συμβόλαια.

Την Τρίτη (08/10), οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την U19, καθώς και το ότι πέντε μέλη της ομάδας υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Μετά τους Χρήστο Μουζακίη, Ισίδωρο Κουτσίδη, Μπάμπη Κωστούλα, Αντώνη Παπακανέλλο και Θεοφάνη Μπακούλα, επαγγελματικά συμβόλαια, όπως γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός, υπέγραψαν και οι Αλέξανδρος Έξαρχος, Πασχάλης Τουφάκης, Βασίλειος Καρκατσάλης, Κωνσταντίνος Πλις και Αλέξανδρος Τζαμαλής.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση των Αφρικανών Αμπντουλατίφ Ταϊγέ Γιουσούφ και Λαμίν Σιλά, οι οποίοι θα αγωνίζονται στην U19.

Δείτε το ποστάρισμα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ