Σαουδική Αραβία

“Ο Βινίσιους έπρεπε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα – Εξαιρετικός ο Ρόδρι αλλά…”!

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του, που δεν κατάφερε να πάρει την Χρυσή Μπάλα.

Ο πρώην επιθετικός της “Βασίλισσας” της Ευρώπης και νυν ποδοσφαιριστής της Αλ Ιτιχάντ παραχώρησε δηλώσεις σε ισπανικό ΜΜΕ τονίζοντας πως ο “Βίνι” θα έπρεπε να είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής χρονιάς.

Ο Γαλλος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ρόδρι ωστόσο τόνισε πως ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που… θα σε σηκώσουν από τον καναπέ σου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρίμ Μπενζεμά

“Μίλησα με τον Βίνι. Είναι στεναχωρημένος. Είναι φυσιολογικό καθώς εκείνος άξιζε τη Χρυσή Μπάλα. Δεν έχω τίποτα με τον Ρόδρι, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αλλά βλέποντας αγώνες από τον καναπέ και από την τηλεόραση μου, ο Ρόδρι δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα με κάνει να φωνάξω “ουάου””, δήλωσε ο Μπενζεμά στο “El Chiringuitotv”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ