Βέλγιο

Κάτι πρέπει να γίνει με τον Καρέτσα στην Ελλάδα!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής της Γκενκ δείχνει συνεχώς πως έχει άφθονο ταλέντο και στην ομάδα του “τρίβουν τα χέρια τους”.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει πετύχει διάνα με την ομάδα του, που τον πίστεψε και απολαμβάνει να αγωνίζεται στην πρώτη με τους “μεγάλους”.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται από τους Βέλγους ως ένας από τους πιο φέρελπις αστέρες που έβγαλε η Ελλάδα, ωστόσο… δεν τον “χαιρόμαστε” εμείς.

Με 8 συμμετοχές και 1 ασίστ, ο προπονητής του Καρέτσα βλέπει τον νεαρό να δείχνει συνεχώς σημάδια ανόδου, ωστόσο ο ίδιος δεν φορά τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Μήπως η ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό; Ο νεαρός έχει φορέσει τη φανέλα των Ελπίδων του Βελγίου, ωστόσο ακόμη υπάρχει χρόνος για να μπορέσει η Ελλάδα να του φορέσει τη Γαλανόλευκη.

Δεν πρέπει να αφήνουμε “κληρονομιά” Ελληνική σε άλλες Εθνικές ομάδες, την ώρα που εμείς σαν χώρα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε ότι καλύτερο υπάρχει προς οφελος της Εθνικής μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για Βόλο επί του Άρη!

Νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 2-1 του...

Έφυγε με νίκη από την έδρα του Άρη ο Βόλος!

Ο Βόλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Ουαλίας!

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουαλίας σε φιλική...

Τρίποντο για τον Άρη στην έδρα του Βόλου!

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα...

“Χ”αλάστηκαν στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος!

Αστέρας και Ατρόμητος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ