Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών προπονήθηκε πάνοπλη ενόψει Βελγίου!

Η Εθνική Γυναικών που βρίσκεται στο Ηράκλειο από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και προετοιμάζεται για τον αγώνα της α΄ φάσης play off με το Βέλγιο (Γήπεδο ΟΦΗ, 25/10, 19:00), πραγματοποίησε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την πρώτη της προπόνηση με όλες τις παίκτριες της αποστολής, καθώς ενσωματώθηκαν οι διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης είχε έτσι την ευκαιρία να σχηματίσει πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση της Ομάδας ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα της μέχρι τώρα, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Γυναικών διεκδικεί πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι τον αγώνα της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο Ηράκλειο, θα ακολουθήσει αυτός στο Λουβέν, λίγο έξω από τις Βρυξέλλες, στις 29/10, όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά ώστε να προκύψει η νικήτρια που θα περάσει στη 2η και τελευταία φάση των play off.

Η Ομάδα που θα προκριθεί από τα παιχνίδια της Ελλάδας με το Βέλγιο, θα αντιμετωπίσει στη 2η φάση των play off τη νικήτρια του ζευγαριού Τουρκία-Ουκρανία.

Η Εθνική Γυναικών έγινε για μια ακόμη φορά δεκτή με ζεστασιά από τους φιλάθλους της Κρήτης που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα με το Βέλγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Φιλυρό η ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

Πέρασε με… τρίτη από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη το εμπόδιο του Άρη...

“Aποφασιστικότητα για τη νίκη”!

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Mourneview...

Ήττα από την Τσεχία σε τουρνουά για την Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της...

Φιλική ήττα για την Εθνική U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ