Παναιτωλικός (U15) - Ολυμπιακός (U15)

“Χ”ορταστική ματσάρα στο Αγρίνιο!

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, στην πρεμιέρα της Super League U15

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσατσαράγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στο 35’ οι “ερυθρόλευκοι” πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο σκορ με τον Μούχαλη να κάνει το 0-2 με όμορφο τελείωμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 50’ μετά από κόρνερ του Σαμαλέκου η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να απειλεί και στο 61’ ο Ζώης νίκησε τον Βρεττάκο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός: Κυριαζής, Μπρούνος, Τσάπαλης, Φρούντζος (70′ Ασπρογιάννης), Μήτσης, Τσατσαράγκος, Σαλαγιάννης, Σαμαλέκος, Κατσιώνης (62′ Ζαρκάδας), Κατοπόδης (40′ Κονδύλης), Παστρωμάς (40′ Ζώης)

Ολυμπιακός: Βρεττάκος, Κώτσης, Τσιαβός, Ζορμπάς, Δημόπουλος, Αγγελόπουλος, Μαρκολέφας, Λάμπρου, Μούχαλης, Κοτρομαγιάς, Αγιοβλασίτης, ενώ έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Σπυράκος, Τζεβελέκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκλεισε τον νεαρό Κώστογλου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την επόμενη ημέρα της μεταγραφής του...

Και επίσημα… Βεστφαλός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε ο...

Και επίσημα… Κρητικός ο νεαρός Παπαδάκης!

Κίνηση με προοπτική στο μέλλον έκανε ο ΟΦΗ, ανακοινώνοντας...

Νεαρός της U19 του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τη Δόξα Βύρωνα!

Ο 19χρονος επιθετικός Θοδωρής Τάσιος αποτελεί το νέο μεταγραφικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ