Ισπανία

Ταλέντο της Ρεάλ αποχώρησε με… αιχμές – “Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη “Βασίλισσα” για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο… μια συνηθισμένη μεταγραφή δεν ήταν.

Και αυτό γιατι ο νεαρός Πάουλο Ιάγο έφυγε με… αιχμές προς την μεγαλύτερη Ακαδημία του κόσμου, πράγμα που έκανε όλα τα ξένα μέσα να ασχοληθούν με αυτό.

Ο νεαρός μέσος κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν από την παρουσία του στη “Λα Φάμπρικα”, κάτι που αποτυπώθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

“Θα μιλήσω ξεκάθαρα όταν έρθει η ώρα. Φεύγω στα 17 μου και δεν κρύβω πως φεύγω με απογοήτευση, που δεν είδα αυτό το όνειρο να ολοκληρώνεται εδώ. Ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, και πονάω πολύ που φεύγω. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι και θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου”, ανέφερε συγκεκριμένα.

Να σημειώσουμε πως στην παρουσία του στη Μαδρίτη κατάφερε να σκοράρει πάνω από… 200 γκολ στην Ακαδημία, όντας ένας από τους καλύτερους νεαρούς που βγάζει η ομάδα αυτά τα χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ αποχώρησε για το… American Dream!

Επτά χρόνια στον ΟΦΗ και τώρα ένα εντελώς διαφορετικό...

“Χτύπησε” 15χρονο ταλεντάκι από τη Βέροια η ΑΕΚ!

Ένα ακόμη ταλέντο της ελληνικής περιφέρειας βρίσκει τον δρόμο...

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ