Ισπανία

Ταλέντο της Ρεάλ αποχώρησε με… αιχμές – “Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη “Βασίλισσα” για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο… μια συνηθισμένη μεταγραφή δεν ήταν.

Και αυτό γιατι ο νεαρός Πάουλο Ιάγο έφυγε με… αιχμές προς την μεγαλύτερη Ακαδημία του κόσμου, πράγμα που έκανε όλα τα ξένα μέσα να ασχοληθούν με αυτό.

Ο νεαρός μέσος κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν από την παρουσία του στη “Λα Φάμπρικα”, κάτι που αποτυπώθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

“Θα μιλήσω ξεκάθαρα όταν έρθει η ώρα. Φεύγω στα 17 μου και δεν κρύβω πως φεύγω με απογοήτευση, που δεν είδα αυτό το όνειρο να ολοκληρώνεται εδώ. Ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, και πονάω πολύ που φεύγω. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι και θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου”, ανέφερε συγκεκριμένα.

Να σημειώσουμε πως στην παρουσία του στη Μαδρίτη κατάφερε να σκοράρει πάνω από… 200 γκολ στην Ακαδημία, όντας ένας από τους καλύτερους νεαρούς που βγάζει η ομάδα αυτά τα χρόνια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sporting CP (@sportingcp)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό τρίποντο για τον Άρη επί του ΟΦΗ!

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι στη φετινή...

“Θα απολαύσουμε το όμορφο ταξίδι, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε”!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, μίλησε μετά...

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής βρίσκεται ο… Άρης!

Στο Μαρόκο βρίσκεται αυτές τις μέρες άνθρωπος του Άρη,...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Παραγουάη!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (γεννηθέντες...

Σε καλό όμιλο η Εθνική Παίδων U17 στο Παγκόσμιο!

Στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ