Ισπανία

Ταλέντο της Ρεάλ αποχώρησε με… αιχμές – “Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τη “Βασίλισσα” για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο… μια συνηθισμένη μεταγραφή δεν ήταν.

Και αυτό γιατι ο νεαρός Πάουλο Ιάγο έφυγε με… αιχμές προς την μεγαλύτερη Ακαδημία του κόσμου, πράγμα που έκανε όλα τα ξένα μέσα να ασχοληθούν με αυτό.

Ο νεαρός μέσος κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν από την παρουσία του στη “Λα Φάμπρικα”, κάτι που αποτυπώθηκε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος.

“Θα μιλήσω ξεκάθαρα όταν έρθει η ώρα. Φεύγω στα 17 μου και δεν κρύβω πως φεύγω με απογοήτευση, που δεν είδα αυτό το όνειρο να ολοκληρώνεται εδώ. Ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, και πονάω πολύ που φεύγω. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι και θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου”, ανέφερε συγκεκριμένα.

Να σημειώσουμε πως στην παρουσία του στη Μαδρίτη κατάφερε να σκοράρει πάνω από… 200 γκολ στην Ακαδημία, όντας ένας από τους καλύτερους νεαρούς που βγάζει η ομάδα αυτά τα χρόνια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την έδρα του Ηρακλή η U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Ηρακλή, επικρατώντας...

Εντός έδρας νίκη για την U19 του Λεβαδειακού!

Η U19 του Λεβαδειακού επικράτησε του Βόλου με 2-1,...

Ματσάρα με νικητή τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε του Παναιτωλικού στο...

Συνεχίζει ακάθεκτη η U19 του Παναθηναϊκού!

Η U19 του Παναθηναϊκού επικράτησε του Αστέρα με 2-1,...

Ο ΟΦΗ έβαλε… τρίτη κόντρα στην Καλαμάτα!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ