Αγγλία

“Όλα ανοιχτά με τον Ντε Μπρούιν”!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Βέλγος παιχταράς στο επόμενο παιχνίδι.

Μεταγραφικά τα πάντα είναι… ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Σίτι, καθώς ο Ντε Μπρούιν ψάχνει για μια τελευταία “παράσταση” στην καριέρα του, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον τραυματισμό του.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε μία δυνατή σύγκρουση στο εντός έδρας ματς της Σίτι με αντίπαλο την Ίντερ για το Champions League στο πρώτο παιχνίδι των “αστεριών”

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν και το ματς με την Άρσεναλ:

“Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Ντε Μπρούιν νιώθει κάπως καλύτερα σε σχέση με πιο πριν. Αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 100% έτοιμος για το ματς με την Άρσεναλ. Μετά το ρεπό και την τελευταία προπόνηση θα γίνει γνωστό αν θα καταφέρει να παίξει στο παιχνίδι που έρχεται”, τα λόγια του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Αυτός είναι ο ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Ποιοι συμπληρώνουν την 10άδα;

Ο Σεπτέμβρης που πέρασε ήταν γραμμένος με χρυσά γράμματα...

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ