Αγγλία

Οι “μεγάλοι” της… Ευρώπης περιμένουν το λάθος της Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ βλέπει το συμβόλαιο του Αιγύπτιου παιχταρά της να φτάνει προς το τέλος και φαίνεται… πως δεν ανανεώνεται.

Ο 32χρονος δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Ακόμη η διοίκηση των “Κόκκινων” δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση προς τον ποδοσφαιριστή της, αφήνοντας… χώρο σε υποψήφιους.

Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους εμφανίζονται πρόθυμοι να δώσουν αρκετά εκατομμύρια στον Αιγύπτιο, προκειμένου να τον πείσουν για να πάρει μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Οι δυο ομάδες περιμένουν τον Σαλάχ να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και να τον “χτυπήσουν” με όλες τους τις δυνάμεις.

Να σημειωθεί πως στο κόλπο της απόκτησής του βρίσκονται σταθερά και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία με πρώτη την Αλ Ιτιχάντ.

Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν υπάρχει καμία κρούση για ανανέωση του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για ένα μεγάλο ταλέντο της Βουλγαρίας!

Νέες λεπτομέρειες έρχονται από τη Βουλγαρία για την περίπτωση...

Πρόβλημα με φιλική αναμέτρηση της Εθνικής!

Δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου για την...

Ανακοινώθηκε στον ΟΦΗ ο 15χρονος Φουστέρης!

Η Ακαδημία Playland της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του...

Ο ΠΑΟΚ σε επαφές με Ακαδημία για την απορρόφηση των τμημάτων της!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ...

Η…Champion 4life U15 του ΠΑΟΚ!

Το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο και το έβδομο συνολικά από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ