Κυριακή, 28/12/25
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
Γαλλία

Ο Μπαπέ έγινε… κεμπάπ και άρχισε τις μηνήσεις!

Πυρ και μανία έγινε ο Κιλιάν Μπαπέ με ένα… κεμπαμπτζίδικο που χρησιμοποίησε το όνομα του σε ένα νέο προιόν.

Πιο συγκεκριμένα, στον κατάλογο του καταστήματος υπήρχε ένα σάντουιτς που ονομαζόταν “κεμπάπ σε ψωμί στρογγυλό όσο το κεφάλι του Μπαπέ”.

Το μαγαζί που ανήκει στον διάσημο Γάλλο infuencer, Μοχάμεντ Χένι, που έχει στήσει την επιχείρησή του στη Μασσαλία φέρεται να έχει μπλεξίματα με τον αστέρα της Παρί, που προχώρησε σε μηνήσεις.

Ο Γάλλος φαίνεται πως δεν εκτίμησε τη χειρονομία του Χένι και πρόκειται να ακολουθήσει την νομική οδό προκειμένου το όνομα και η περιγραφή του να… εξαφανιστεί δια παντός από το συγκεκριμένο κεμπαμπτζίδικο.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ωστόσο δεν φάνηκε να πτοείται και απάντησε μέσω των social media του λέγοντας:

“Δεν ντρέπεσαι; Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις; Να μου κάνεις μήνυση για κάτι τόσο μάταιο; Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να το πιστέψω!”.

Δείτε το ποστάρισμα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ