Champions League

Ο Εντρίκ πέρασε τον Ραούλ και… κυνηγά πρώην αστέρα του Ολυμπιακού!

Ο Εντρίκ κατάφερε να σκοράρει στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του στο Champions League και… ξεπέρασε τον μυθικό Ραούλ.

Φυσικά όχι στα γκολ, αν και έχει χρόνια μπροστά του να το πετύχει, αλλά στην ηλικία! Ο Βραζιλιάνος αστέρας της “Βασίλισσας” βρήκε δίχτυα και έγινε ο νεότερος σκόρερ της ομάδας, ξεπερνώντας τον Ισπανό μύθο της ομάδας.

Ο Ισπανός είχε σκοράρει σε ηλικία 18 ετών και 113 ημερών, ενώ ο Έντρικ σημείωσε το αντίστοιχο επίτευγμα σε ηλικία 18 ετών και 58 ημερών.

Μπροστά του ο Εντρίκ βλέπει μόνο… τον Πίτερ Οφορίκουε, τον τότε νεαρό του Ολυμπιακού που σκόραρε και έγραψε ιστορία στη διοργάνωση.

 

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού είχε σκοράρει με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” σε ηλικία 17 ετών και 193 ημερών και παραμένει μέχρι και σήμερα, 27 χρόνια αργότερα, στα… ψηλά της σχετικής λίστας!

1. Ανσού Φατί (Μπαρτσελόνα, 2019) – 17 ετών και 40 ημερών
2. Τζορτζ Ιλενιχένα (Αντβέρπ, 2023) – 17 ετών και 119 ημερών
3. Αντόνιο Νούσα (Κλαμπ Μπριζ, 2022) – 17 ετών, 149 ημερών
4. Πίτερ Οφορίκουε (Ολυμπιακός, 1997) – 17 ετών και 194 ημερών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ