Τρίτη, 27/01/26
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
Champions League

Ο Εντρίκ πέρασε τον Ραούλ και… κυνηγά πρώην αστέρα του Ολυμπιακού!

Ο Εντρίκ κατάφερε να σκοράρει στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του στο Champions League και… ξεπέρασε τον μυθικό Ραούλ.

Φυσικά όχι στα γκολ, αν και έχει χρόνια μπροστά του να το πετύχει, αλλά στην ηλικία! Ο Βραζιλιάνος αστέρας της “Βασίλισσας” βρήκε δίχτυα και έγινε ο νεότερος σκόρερ της ομάδας, ξεπερνώντας τον Ισπανό μύθο της ομάδας.

Ο Ισπανός είχε σκοράρει σε ηλικία 18 ετών και 113 ημερών, ενώ ο Έντρικ σημείωσε το αντίστοιχο επίτευγμα σε ηλικία 18 ετών και 58 ημερών.

Μπροστά του ο Εντρίκ βλέπει μόνο… τον Πίτερ Οφορίκουε, τον τότε νεαρό του Ολυμπιακού που σκόραρε και έγραψε ιστορία στη διοργάνωση.

 

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού είχε σκοράρει με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” σε ηλικία 17 ετών και 193 ημερών και παραμένει μέχρι και σήμερα, 27 χρόνια αργότερα, στα… ψηλά της σχετικής λίστας!

1. Ανσού Φατί (Μπαρτσελόνα, 2019) – 17 ετών και 40 ημερών
2. Τζορτζ Ιλενιχένα (Αντβέρπ, 2023) – 17 ετών και 119 ημερών
3. Αντόνιο Νούσα (Κλαμπ Μπριζ, 2022) – 17 ετών, 149 ημερών
4. Πίτερ Οφορίκουε (Ολυμπιακός, 1997) – 17 ετών και 194 ημερών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

Ένα και… καλό για την U15 του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός βρήκε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον...

“Λευκή” ισοπαλία για Παναιτωλικό και ΟΦΗ!

Ισοπαλία για τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, με 0-0,...

“Αθόρυβη” κίνηση και μεταγραφή με σούπερ ταλέντο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να τον πάρει "μυρωδιά" κανείς, κινήθηκε...

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ