Παναθηναϊκός (U17)

Ο αρχηγός της U17 του Παναθηναϊκού έδωσε… το σύνθημα στην ομάδα του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας έδειξε στους… συμπαίκτες τους, γιατί πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί, ωστόσο, το παιχνίδι να κατέληξε στην ισοπαλία με 1-1 για τις δυο ομάδες, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Κωνσταντίνο Θεοχάρη να μιλήσει σαν αρχηγός στην ομάδα του.

Ο 16χρονος αρχηγός της U17 του “Τριφυλλιού” πριν τη σέντρα μάζεψε την ομάδα και μίλησε για την σπουδαιότητα του παιχνιδιού.

Μάλιστα κατά την ομιλία του, έδειχνε διαρκώς το σήμα του “Τριφυλλιού” στο στήθος, θέλοντας να δείξει στους συμπαίκτες του για το που ανήκουν.

Αν μη τι άλλο, φαίνεται πως τα παιδιά στις Ακαδημίες δείχνουν μεγαλύτερο… ζήλο για το βάρος της φανέλας, της ομάδας που αγωνίζονται και δίνουν το 100% μέσα στο γήπεδο.

Δείτε την ξεχωριστή στιγμή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ