Ολυμπιακός

Με τρεις νεαρούς της U19 στη Γαλλία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λιόν, για το Europa League και ο Μεντιλιμπάρ προχωρά σε αλλαγές.

Μια από αυτές είναι κάτι… που έπρεπε να κάνει από καιρό! Να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προσπαθούν για μια ευκαιρία.

Όπως έγινε γνωστό, τρια νεαρά ταλέντα από την U19 θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας και θα περιμένουν μια ευκαιρία για να παίξουν στο μεγάλο παιχνίδι.

Ο λόγος για τους Θεοφάνη Μπακούλα, Χρήστο Μουζακίτη και Χαράλαμπο Κωστούλα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με την αποστολή για την πρεμιέρα των “ερυθρόλευκων” στη League Phase του Europa League.

Οι τρεις τους ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της προετοιμασίας, με τον Μεντιλίμπαρ να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα τους, ενώ στη συνέχεια δεν… τους είχε μαζί του στα επίσημα παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με ποσό – ρεκόρ ο Τζόλης μετακομίζει στο Λονδίνο!

Η Άρσεναλ και η Κλαμπ Μπριζ τα βρήκαν για...

Το οργανόγραμμα των Ακαδημιών του Αστέρα!

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Αστέρα...

Δυο νεαροί Σέρβοι στα “δίχτυα” του Παναθηναϊκού!

Δύο ονόματα από τη Σερβία κυκλοφορούν στην πιάτσα του...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του Ατρομήτου!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπήκαν τα...

Ο Αστέρας επένδυσε σε ένα πρώην ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Β' AKTOR απέκτησε έναν παίκτη που γνωρίζει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ