Ολυμπιακός

Με τρεις νεαρούς της U19 στη Γαλλία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λιόν, για το Europa League και ο Μεντιλιμπάρ προχωρά σε αλλαγές.

Μια από αυτές είναι κάτι… που έπρεπε να κάνει από καιρό! Να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προσπαθούν για μια ευκαιρία.

Όπως έγινε γνωστό, τρια νεαρά ταλέντα από την U19 θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας και θα περιμένουν μια ευκαιρία για να παίξουν στο μεγάλο παιχνίδι.

Ο λόγος για τους Θεοφάνη Μπακούλα, Χρήστο Μουζακίτη και Χαράλαμπο Κωστούλα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με την αποστολή για την πρεμιέρα των “ερυθρόλευκων” στη League Phase του Europa League.

Οι τρεις τους ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της προετοιμασίας, με τον Μεντιλίμπαρ να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα τους, ενώ στη συνέχεια δεν… τους είχε μαζί του στα επίσημα παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ