Παναθηναϊκός

Ιταλικά “μάτια” για… Πράσινο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την Εθνική του ομάδα και… στις εξέδρες υπήρχαν “μάτια” που τον τσέκαραν.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Έλτον Φικάι (γεννημένος στις 18/10/2005), που αγωνίστηκε στην νίκη της Εθνικής Αλβανίας επί της Ελβετίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν Ιταλοί σκάουτερ, που τσέκαραν από κοντά τον ταλαντούχο άσο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Talentabout.gr.

 


Στο “Τριφύλλι” ο Αλόνσο τον υπολογίζει και θεωρεί πως θα έχει εξέλιξη, ωστόσο χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις για να μπορέσει να πάρει τα μέγιστα.

Όπως γράψαμε από πάνω οι σκάουτερ ήταν από ομάδες της Serie A, με τις πληροφορίες από το γήπεδο να αναφέρουν πως έγραψαν αρκετά πράγματα και κυρίως… θετικά.

Στα αγωνιστική στο παιχνίδι με της Ελπίδες, κόντρα στην Ελβετία αγωνίστηκε για 70′ έχοντας σταθερή απόδοση και κρίσιμες επεμβάσεις, όταν η Αλβανία δεχόταν απειλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως μπορούμε να δούμε την προσπάθεια της Εθνικής U15 στο Μπακού;

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Με ποδοσφαιριστές από την… Αναγέννηση η Εθνική U15 στο FIFA World Cup & Festival!

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ