Ισπανία

Η… μαμά “χάλασε” μεγάλη μεταγραφή του Ραμπιό!

Ο Γάλλος αστέρας ετοιμαζόταν να κλείσει σε ομάδα… στο υψηλό επίπεδο, αλλα η μητέρα του έφερε ρήξη στις σχέσεις του γιου με τους Ισπανούς.

Πριν ο Αντριάν Ραμπιό υπογράψει στη Μαρσέιγ και πάρει το αεροπλάνο για… Μασσαλία, βρισκόταν σε επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του μετά την Γιουβέντους.

Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές φτάσανε κοντά σε συμφωνία, όμως η μητέρα και μάνατζερ του Ραμπιο, τα έκανε… μαντάρα.

Όπως αποκαλύπτει το RMCSport, η Ατλέτικο Μαδρίτης εκνευρίστηκε από την μητέρα του Ραμπιό για έναν συγκεκριμένο λόγο και διέκοψε κάθε συζήτηση με την πλευρά του έμπειρου μέσου.

 

Ο λόγος που η διοίκηση των Μαδριλένων έφτασε σε αυτή την απόφαση, ήταν γιατί… η μητέρα του ποδοσφαιριστή άρχισε να κάνει υποδείξεις, για το πόσο θα παίζει ο γιος της, σε ποια θέση θα παίζει και… καταλαβαίνεται πως τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άσχημη τροπή.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ατλέτικο και αμέσως είπαν “όχι” στον Ραμπιό και κάπου εκεί κόλλησε η μεταγραφή του στην ομάδα του Σιμεόνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

Πέρασε τον Πανιώνιο και πήγε τελικό ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής βρήκε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον...

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ