Viral

Γιος σπουδαίου… αστέρα παράτησε το ποδόσφαιρο για το μόντελινγκ!

Ο 22χρονος αποφάσισε πως το… ποδόσφαιρο δεν τον “γεμίζει” και έτσι γύρισε σελίδα στην καριέρα του, ακολουθώντας το μόντελινγκ.

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο, πήρε μια μεγάλη απόφαση, καθώς μόλις στα 22 του κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να γίνει μοντέλο, επιλέγοντας έτσι να ακολουθήσει και τα βήματα της μητέρας του, Βικτώριας.

Σύμφωνα με τη Sun, η Μπρέντφορντ πρόσφερε στον Ρομέο νέο συμβόλαιο τον Ιούνιο, αλλά ο ποδοσφαιριστής το απέρριψε και τώρα υπέγραψε με τον κορυφαίο ατζέντη της μόδας, Paris Safe Management.

“Ο Ρομέο αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αφιερώσει τον χρόνο του στην καριέρα του στη μόδα”, είπε μια πηγή σύμφωνα με τη The Sun.

“Λάτρεψε τον χρόνο του στο Μπρέντφορντ, αλλά πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στη μόδα, όπου βρίσκεται το πάθος του. Ο Ρομέο υπέγραψε πρόσφατα με έναν κορυφαίο ατζέντη μόδας στο Παρίσι και έχει βάλει στόχο να συνεργαστεί με μερικές μεγάλες μάρκες” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπρέντφορντ, Φιλ Τζάιλς, εξήρε προηγουμένως τον χαρακτήρα του Ρομέο και είπε ότι είναι ένα ταπεινό παιδί.

“Αν έμπαινε μέσα και έλεγε “Είμαι ένας Μπέκαμ”, θα ήταν καταστροφή για εμάς”, είπε ο Τζάιλς στο podcast Performance. “Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Μοιάζει με τον πατέρα του καθώς είναι ένας ταπεινός τύπος με καλή εργασιακή ηθική και θέλει να κάνει επιπλέον ώρες προπονήσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ