Εθνική Κορασίδων (U17)

Φιλική ήττα για την Εθνική Κορασίδων!

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.

H Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο Ballyclare FC Stadium, στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην πρώτη προκριματική φάση του EURO WU-17 τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55′ με σουτ της Τριανταφυλλοπούλου από τη μεγάλη περιοχή. Ωστόσο οι ποδοσφαιρίστριες της Βόρειας Ιρλανδίας έφτασαν στην ολική ανατροπή χάρη στα γκολ της Κάμπελ στο 81′ και της Κέλλυ στο 83′.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο ίδιο γήπεδο.

Η σύνθεση της Εθνικής

Κωνσταντινίδου, Μελισσανίδη, Ρακίπι, Γκιζάρη, Τριανταφυλλοπούλου, Μαλαμούση, Μάρα, Σταυροπούλου, Μοσχονά, Ασπρούδη, Τσέλλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουτσούρη, Ασκαρίδου, Μπαταούλα, Κυρανούδη, Βλαχονικολή, Κρυστάλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

Έσταξε… μέλι για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Το πρόσωπο των ημερών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ...

Με νίκη τα πρώτα δυο φιλικά της U17 του ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ