Ολυμπιακός (U19)

“Χτύπησε” Νιγηριανό ταλέντο για την U19 ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή από τη Νιγηρία, προκειμένου να τον ενσωματώσει στην U19.

Ο λόγος για τον Ταιγέ Αμπντουλατίφ Γιουσούφ, όπου πρόσφατα αγωνίστηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά από ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό έκαναν δικό τους τον 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν στην Unicorns Football Academy.

Η ομάδα του Πειραιά κάλεσε για δοκιμές τον νεαρό ποδοσφαιριστή και μετά από εντυπωσιακές προπονήσεις προχώρησε στην απόκτηση του.

Στο πρώτο του παιχνίδι μάλιστα με την U19 του Ολυμπιακού εντυπωσίασε. Πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας την 1η του Σεπτέμβρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ