Κυριακή, 25/01/26
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ Β'

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο ΠΑΟΚ “χτύπησε”… Πράσινο ταλέντο!

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, φέτος το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πιτσώτη (γεννημένος στις 18/02/2005), που έμεινε ελεύθερος από το “Τριφύλλι” από τον Ιούλιο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ Β’, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του talentabout.gr, καθώς τις τελευταίες ημέρες είχε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας και έφτασε σε συμφωνία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας υπέγραψε συμβόλαιο για 3+1 χρόνια, χθες το απόγευμα, σε επαφές που είχαν θετικό κλίμα εξ αρχής.

 


Η ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΑΟΚ αναμένεται σύντομα, με τον νεαρό να έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Ο Πιτσώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Φεβρουαρίου 2005 και βρισκόταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2015. Αγωνιζόταν στην U19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ έχει περάσει από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα της ομάδας.

Οι συζητήσεις του για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αποχωρώντας από την ομάδα μετά από εννέα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 2-0 επί της...

Στάση… Βόλος για την U17 του Ολυμπιακόύ!

Ο Βόλος έβαλε... φρένο στην U17 του Ολυμπιακού, παίρνοντας...

Διπλό για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας...

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο στην έδρα του Βόλου!

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στην έδρα του Βόλου,...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και Παναιτωλικός!

ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στην ισοπαλία με 0-0, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ