Ιταλία

Ο Μαρινάκης ετοιμάζει… ακόμη ένα “αδερφάκι” στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δει ακόμη μια ομάδα να μπαίνει στο… παλμάρε του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τις Νότινγχαμ και Ρίο Άβε.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει μπει ενεργά στο “παιχνίδι” της απόκτησης της Ιταλικής, Μόντσα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την Μόντσα και βρίσκεται σε συζητήσεις με το γκουπ της οικογένειας Μπερλουσκόνι που αγόρασε τον σύλλογο το 2018 έναντι 2.9 εκατομμυρίων ευρώ.

 


Στόχος του Μαρινάκη είναι μελλοντικά να δημιουργήσει ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών ομάδων από όλη την Ευρώπη. Η αρχή έγινε μετά τον Ολυμπιακό με την Νότιγχαμ Φόρεστ και την είσοδό του στην Premier League και τώρα θέλει να ενεργοποιηθεί στην Serie A.

Η Μόντσα αναζητά νέο επενδυτή εδώ και πολύ καιρό και η επιλογή Μαρινάκη φαίνεται αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιο γήπεδο… γίνεται έδρα της Εθνικής για τα επόμενα παιχνίδια;

Μετά το "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το Παγκρήτιο Στάδιο,...

Η ΑΕΚ τσεκάρει το 12χρονο wonderkid της ΑΕ Μάνης!

Μια σπουδαία διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕ Μάνης...

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ