Ιταλία

Ο Μαρινάκης ετοιμάζει… ακόμη ένα “αδερφάκι” στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δει ακόμη μια ομάδα να μπαίνει στο… παλμάρε του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τις Νότινγχαμ και Ρίο Άβε.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει μπει ενεργά στο “παιχνίδι” της απόκτησης της Ιταλικής, Μόντσα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού σκέφτεται σοβαρά να αγοράσει την Μόντσα και βρίσκεται σε συζητήσεις με το γκουπ της οικογένειας Μπερλουσκόνι που αγόρασε τον σύλλογο το 2018 έναντι 2.9 εκατομμυρίων ευρώ.

 


Στόχος του Μαρινάκη είναι μελλοντικά να δημιουργήσει ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών ομάδων από όλη την Ευρώπη. Η αρχή έγινε μετά τον Ολυμπιακό με την Νότιγχαμ Φόρεστ και την είσοδό του στην Premier League και τώρα θέλει να ενεργοποιηθεί στην Serie A.

Η Μόντσα αναζητά νέο επενδυτή εδώ και πολύ καιρό και η επιλογή Μαρινάκη φαίνεται αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ