ΑΕΚ

Νεαρός του Παναθηναϊκού υπέγραψε στην ΑΕΚ! (photo)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφήνει το Κορωπί για τα… Σπάτα, εκεί που θα συνεχίσει την καριέρα του στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον νεαρό Γιώργο Ναλιτζή (γεννημένος στις 29/03/2005), όπου ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για να φορέσει τη φανέλα της.

Ο 19χρονος επιθετικός άνηκε στην U19 του “Τριφυλλιού”, με την οποία ακόραρε 5 γκολ σε 26 συμμετοχές πριν αποχωρήσει.

Με την Ένωση θα αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα και θα είναι υπό την επίβλεψη του Αλμέιδα, καθώς ο νεαρός έχει αρκετό ταλέντο και μπορεί να πάρει προπονήσεις με την πρώτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ναλιτζής είναι ο γιος του team manager και πρώην φορ της ΑΕΚ, Δημήτρη, ενώ ήδη στην Ένωση αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Ναλιτζής, ο οποίος είναι 16 ετών και παίζει ως στόπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο… από τη Νορβηγία “χτυπά” τις “πόρτες” της Serie A!

Στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας ανακαλύπτουμε ένα ταλέντο ελληνικής...

Οι αλλαγές στον πάγκο των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού...

Στο… ψάξιμο για προπονητή η U17 του Ολυμπιακού!

Κίνηση που αφορά και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.Ο Αβραάμ...

Ο νεαρός… φάντασμα του Ολυμπιακού που πήρε μεταγραφή σε Ουκρανική ομάδα!

Ένα όνομα που δεν άκουσε σχεδόν κανείς στο ελληνικό...

Νεαρός του Ολυμπιακού αρέσει στους Ιταλούς!

Η Λέτσε έχει στρέψει το βλέμμα της στην ελληνική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ