Αγγλία

“Μουρίνιο, ο Μέσι… βούλωσε στόματα! Θυμάσαι καλά το ματς”!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έριξε… σπόντα στον Ζοσέ Μουρίνιο, σχετικά με την αναμέτρηση που είχε κρίνει ένα τρόπαιο.

Οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 2-0 στο Μπερναμπέου (σ.σ το 2011 κόντρα στη Ρεάλ) με τον Αργεντινό να κάνει… πλάκα στον Μουρίνιο και τους ποδοσφαιριστές του. Πριν την έναρξη του ματς, ο Πορτογάλος προπονητής είχε μιλήσει με υποτιμητικά λόγια για τον τότε προπονητή της Μπάρτσα, Πεπ Γκουαρντιόλα.

“Όταν αντιμετωπίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Champions League, ο Μουρίνιο έκανε μια προκλητική δήλωση πριν από τον αγώνα στο Μπερναμπέου. Με κατηγόρησε ότι επέκρινα τους διαιτητές και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα μπορούσα να κερδίσω χωρίς τη βοήθειά τους”

“Αυτό δεν ήταν απλώς μια πρόκληση για μένα. ένιωθα ότι ο Μουρίνιο προκαλούσε ολόκληρο τον σύλλογο και τους παίκτες επίσης”

“Πριν από τον αγώνα, ο Μέσι εμφανιζόταν εξαιρετικά συγκεντρωμένος και παρακινημένος. Συγκέντρωσε την ομάδα, λέγοντάς τους να δείξουν στον Μουρίνιο ποιοι πραγματικά είμαστε. Ένιωσα αυτοπεποίθηση και μπήκαμε στο παιχνίδι και κερδίσαμε με δύο γκολ από τον Μέσι. Το δεύτερο γκολ ήταν εξαιρετικό. Ντρίμπλαρε όλους. Εκείνο το βράδυ, ο Μέσι έδωσε στον Μουρίνιο ένα μάθημα όχι με λόγια, γιατί ο Μέσι μιλάει με τις πράξεις του…”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

Φιλική νίκη για την Εθνική Νέων κόντρα στην Κύπρο!

Η Εθνική Νέων επικράτησε 2-0 της Κύπρου σε φιλική...

Κλήσεις Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Γεωργία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βασίλης Σπέρτος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ