Παναιτωλικός (U19) - Πανσερραϊκός (U19)

Μοιράστηκαν γκολ και… κόκκινες στο Αγρίνιο!

Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League U19.

Η ομάδα του Αγρινίου αγωνιζόταν από το 34ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω κόκκινης κάρτας του Μάνου.

Στο 68ο λεπτό ο Εσκεντζής κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο κίπερ και ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού.

Στο πέναλτι η πρώτη φορά ο Εσκεντζής νικήθηκε από τον Καπλανίδη, ενώ ο επόπτης έδωσε επανάληψη, προκαλώντας την αντίδραση των φιλοξενούμενων, ενώ στην επανάληψη σκόραρε ο νεαρός του Τίτορμου.

Τελικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από κόρνερ του Καρίμ, ο Μαγής διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός: Παπαζώης, Γαλιάτσος, Καψής, Μάνος, Αδαμόπουλος, Κεχαγιάς (80’ Τσιριμώκος), Παυλίδης (46’ Λουλούδης), Ράδος (λ.τ. 35’ Μαύρος), Γιωτόπουλος, Κακιώνης (62’ Εσκεντζής), Χότζα (80’ Πιστικός)

Πανσερραϊκός: Αποστολάκης, Κοσμίδης, Βασιλάκος, Χάβος(80′ Κωτίδης), Καλιόγλου, Αλειφερόπουλος, Μαυρόπουλος(46′ Μαγης),Θεοφίλου(65′ Καπλανίδης), Τριανταφύλλου(46′ Καρίμ), Τόλιος, Κναχ(60′ Τσαγκαράκης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

Έσταξε… μέλι για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Το πρόσωπο των ημερών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ...

Με νίκη τα πρώτα δυο φιλικά της U17 του ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ