Ιταλία

Η Γιουβέντους πάει για ένα… Ελληνόπουλο – Κοντά σε συμφωνία!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει το… κλικ στη “Γηραιά Κυρία”, που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Ο λόγος για τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Τζένοα, ωστόσο ετοιμάζεται το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η “Μεγάλη Κυρία” βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του νεαρού, η οποία έχει συμβόλαιο με τον 19χρονο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Γιούβε να προορίζει τον Έλληνα για την ομάδα U23 που παίζει στην Primavera αντί για την πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος από την Λάρισας έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Ηρακλή Λάρισας.

Με την ομάδα U19 της Τζένοα είχε 47 συμμετοχές, σημειώνοντας 17 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ, ενώ πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

Πήρε νεαρό από την Κω η Καλαμάτα για την U17!

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πραγματοποιεί...

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι!

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και η...

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ