Κυριακή, 25/01/26
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026
Ιταλία

Η Γιουβέντους πάει για ένα… Ελληνόπουλο – Κοντά σε συμφωνία!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει το… κλικ στη “Γηραιά Κυρία”, που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Ο λόγος για τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Τζένοα, ωστόσο ετοιμάζεται το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η “Μεγάλη Κυρία” βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του νεαρού, η οποία έχει συμβόλαιο με τον 19χρονο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Γιούβε να προορίζει τον Έλληνα για την ομάδα U23 που παίζει στην Primavera αντί για την πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος από την Λάρισας έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Ηρακλή Λάρισας.

Με την ομάδα U19 της Τζένοα είχε 47 συμμετοχές, σημειώνοντας 17 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ, ενώ πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με τη νίκη από τις Σέρρες η Λάρισα!

Η Λάρισα πήρε τη νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού,...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 2-0 επί της...

Στάση… Βόλος για την U17 του Ολυμπιακόύ!

Ο Βόλος έβαλε... φρένο στην U17 του Ολυμπιακού, παίρνοντας...

Διπλό για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας...

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο στην έδρα του Βόλου!

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στην έδρα του Βόλου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ