Ιταλία

Η Γιουβέντους πάει για ένα… Ελληνόπουλο – Κοντά σε συμφωνία!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει το… κλικ στη “Γηραιά Κυρία”, που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Ο λόγος για τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Τζένοα, ωστόσο ετοιμάζεται το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η “Μεγάλη Κυρία” βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του νεαρού, η οποία έχει συμβόλαιο με τον 19χρονο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Γιούβε να προορίζει τον Έλληνα για την ομάδα U23 που παίζει στην Primavera αντί για την πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος από την Λάρισας έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Ηρακλή Λάρισας.

Με την ομάδα U19 της Τζένοα είχε 47 συμμετοχές, σημειώνοντας 17 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ, ενώ πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντεμπούτο με την Μπάγερν για τον νεαρό Καρανδρίκα!

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να κάνει ο Κωνσταντίνος...

Η Ευρώπη επενδύει στο ελληνικό ταλέντο!

Εκεί όπου η ποιότητα δεν αρκεί από μόνη της,...

Κόντρα στη Γερμανία με φόντο… το Παγκόσμιο η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Εφήβων έχει μπροστά της έναν αγώνα με...

Η Ελλάδα συνέτριψε το Ισραήλ και… πλησιάζει στο Παγκόσμιο!

Μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παρουσίας της...

Στη Ρώμη με ιδιωτικό τζέτ ο Κουλιεράκης για να γίνει… Ρωμαίος!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι επίσημα παίκτης της Ρόμα. Ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ