Ιταλία

Η Γιουβέντους πάει για ένα… Ελληνόπουλο – Κοντά σε συμφωνία!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει το… κλικ στη “Γηραιά Κυρία”, που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Ο λόγος για τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Τζένοα, ωστόσο ετοιμάζεται το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η “Μεγάλη Κυρία” βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του νεαρού, η οποία έχει συμβόλαιο με τον 19χρονο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Γιούβε να προορίζει τον Έλληνα για την ομάδα U23 που παίζει στην Primavera αντί για την πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος από την Λάρισας έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Ηρακλή Λάρισας.

Με την ομάδα U19 της Τζένοα είχε 47 συμμετοχές, σημειώνοντας 17 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ, ενώ πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως μπορούμε να δούμε την προσπάθεια της Εθνικής U15 στο Μπακού;

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Με ποδοσφαιριστές από την… Αναγέννηση η Εθνική U15 στο FIFA World Cup & Festival!

Η Εθνική U15 βρίσκεται στο Μπακού, όπου θα διεξαχθεί...

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ