Κυριακή, 22/02/26
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Η Γιουβέντους πάει για ένα… Ελληνόπουλο – Κοντά σε συμφωνία!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει το… κλικ στη “Γηραιά Κυρία”, που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Ο λόγος για τον νεαρό Χρήστο Παπαδόπουλο, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Τζένοα, ωστόσο ετοιμάζεται το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η “Μεγάλη Κυρία” βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του νεαρού, η οποία έχει συμβόλαιο με τον 19χρονο επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Γιούβε να προορίζει τον Έλληνα για την ομάδα U23 που παίζει στην Primavera αντί για την πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος από την Λάρισας έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Ηρακλή Λάρισας.

Με την ομάδα U19 της Τζένοα είχε 47 συμμετοχές, σημειώνοντας 17 γκολ και δίνοντας έξι ασίστ, ενώ πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό πέρασμα από το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 5-0 του...

Πέρασε από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 0-1,...

Έκανε ανατροπή και πήρε τρίποντο η U17 του Παναθηναϊκού!

Η U17 του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε πίσω στο...

Πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-0, για την...

Τρίποντο με ανατροπή για την U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ