Παναθηναϊκός

Φαίνεται να… ντύνει στα “Πράσινα” νεαρό της Γιουνάιτεντ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ολοκληρώνει την μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

O Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέα ανάρτηση του ασχολείται ξανά με τον Παναθηναϊκό και τον Πελίστρι τονίζοντας ότι οι “πράσινοι” αναμένεται να φτάσουν εντός της εβδομάδας σε deal με τη Γιουνάιτεντ.

Από το “τριφύλλι” χθες διέψευδαν την υπόθεση του Ουρουγουανού εξτρέμ, αλλά φαίνεται πως εντάθηκε η προσπάθεια για την απόκτησή του και άλλαξαν τα δεδομένα.

 


Μέχρι πρότινος η Μάντσεστερ ζητούσε 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 50% του παίκτη, ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα των “πρασίνων”.

Μάλιστα ο Ιταλός, έγκριτος δημοσιογράφος, σημειώνει ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο άνθρωπος “κλειδί” για να επιτευχθεί η συμφωνία, αφού πιέζει για την άφιξη του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνύπαρξη τους στην εθνική Ουρουγουάης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με νικητή τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε του Παναιτωλικού στο...

Συνεχίζει ακάθεκτη η U19 του Παναθηναϊκού!

Η U19 του Παναθηναϊκού επικράτησε του Αστέρα με 2-1,...

Ο ΟΦΗ έβαλε… τρίτη κόντρα στην Καλαμάτα!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

Πήρε τη νίκη επί του Ηρακλή ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καμία δυσκολία και πέρασε το...

Μεγάλο τρίποντο για τον ΟΦΗ επί της Καλαμάτας!

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ