Τετάρτη, 18/02/26
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΟΦΗ (U15)

Επέστρεψε με πολλές… αλλαγές η U15 του ΟΦΗ!

Η ομάδα του ΟΦΗ επέστρεψε ξανά στο γήπεδο, για να προετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα.

Σήμερα τα ταλέντα της U15 πάτησαν στο γήπεδο, έχοντας αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά παράλληλα με νέο προπονητή.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν μεταγραφή από Μικτές U14 της Κρήτης, με το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ να έχει… αρκετή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να εντοπίσει και να φέρει στην ομάδα τα νεαρά ταλέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοu grandsport, έχει αποχωρήσει από το τεχνικό επιτελείο της U15 ο Παναγιώτης Πετράς και τη θέση έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μανώλη Πατεμτζή στην U19, Κυριάκος Πετράς.

Παράλληλα από πέρυσι έχουν μείνει αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπου σε συνδυασμό με τους νέους δημιουργούν μια ελπιδοφόρα ομάδα για το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί Ακαδημία για ΑμεΑ!

Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία προχωρά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δημιουργώντας...

“Λευκή” ισοπαλία για την Εθνική κόντρα στο Ισραήλ!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων...

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ