ΑΕΚ

“Χτυπά” Αργεντινό ταλεντάκι η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχώρησε την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή και από ότι φαίνεται η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ελιάν Σόσα για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2028.

Μάλιστα η μεταγραφή αυτή θα είναι για την Β’ Ομάδα, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να έχει μείνει ελεύθερος από την Ντεφενσά.

Ο Σόσα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και τον Γενάρη του 2024 υπέγραψε στη Ντεφένσα Ι Χουστίσια, με την οποία είχε δύο συμμετοχές.

Πλέον μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο νεαρός από την ΑΕΚ και επίσημα, όπως αναφέρει ο Σέσαρ Λουίς Μέρλο.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο νεαρός Σόσα να φτάσει στην Ελλάδα, για να τελειώσει την μεταγραφή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Σόκαρε” την Εθνική μας η Σερβία στο φινάλε!

Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό,...

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντιάλ U17!

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στην εναρκτήρια ημέρα αγώνων του...

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ