Κυριακή, 01/02/26
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
ΑΕΚ

“Χτυπά” Αργεντινό ταλεντάκι η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχώρησε την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή και από ότι φαίνεται η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ελιάν Σόσα για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2028.

Μάλιστα η μεταγραφή αυτή θα είναι για την Β’ Ομάδα, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να έχει μείνει ελεύθερος από την Ντεφενσά.

Ο Σόσα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και τον Γενάρη του 2024 υπέγραψε στη Ντεφένσα Ι Χουστίσια, με την οποία είχε δύο συμμετοχές.

Πλέον μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο νεαρός από την ΑΕΚ και επίσημα, όπως αναφέρει ο Σέσαρ Λουίς Μέρλο.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο νεαρός Σόσα να φτάσει στην Ελλάδα, για να τελειώσει την μεταγραφή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Κηφισιάς, με...

Έμειναν ισόπαλες οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη!

Οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη έμειναν στην ισοπαλία...

Διακόπηκε το Άρης – Παναιτωλικός, ενώ δεν έπρεπε να ξεκινήσει!

Το παιχνίδι Άρης - Παναιτωλικός για το πρωτάθλημα της...

Νίκη για την U17 του Αστέρα επί του Λεβαδειακού!

Η U17 του Αστέρα πέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

Έβαλε… τρίτη και πέρασε τον Λεβαδειακό ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Aktor κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ