Κυριακή, 08/09/24
Βόλος Ακαδημία

Συνάντηση με την Ακαδημία για τον προπονητή του Βόλου!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής του Βόλου είχαν συνάντηση με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, όπου ανέπτυξε την φιλοσοφία του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Χοακίν Γκόμεζ μίλησε με τους προπονητές, σε ένα μίτινγκ που αναμένεται να επαναλαμβάνεται μηνιαία, ώστε ο σύλλογος να κινείται συνολικά στο ίδιο μήκος κύματος.

Σκοπός της ομάδας είναι να προωθηθούν ταλέντα στην πρώτη ομάδα και τα παιδιά να εξελιχθούν σε υψηλότερο επίπεδο.

H σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Το Σάββατο 6/7/2024 στο ξενοδοχείο Portaria Hotel, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της αγωνιστικής φιλοσοφίας του προπονητή της πρώτης ομάδας του Βόλου Joaquin Gomez καθώς και των συνεργατών του, στο προπονητικό team των ομάδων Κ19, Κ17 & Κ15 που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

H παρουσίαση, περιλάμβανε κομμάτια τακτικής ανάλυσης καθώς και γενικότερης αγωνιστικής λειτουργίας, η οποία θα καθιερωθεί σε μηνιαία βαση ενώ επίσης παρόμοιο meeting θα γίνει και με το σύνολο των στελεχών της Ακαδημίας, δείγμα της προσέγγισης & της φιλοσοφίας που ακολουθείται.

Απο την πρώτη ομάδα εκτός του Head Coach Joaquin Gomez ήταν ο Βοηθός του Antii Niemi καθώς και ο Αναλυτής Στέφανος Αναγνώστου, ενώ από την Ακαδημία ο προπονητής της Κ19 Λευτέρης Καλογήρου, ο Βοηθός Προπονητή & Γυμναστής της Κ19 Σωτήρης Πετσιμέρης, ο Προπονητής της Κ17 Φώτης Αγραφιώτης, ο Βοηθός Προπονητή & Γυμναστής της Κ17 Χρήστος Καλαϊτζίδης, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων της Κ19 & Κ17 Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, ο Προπονητής της Κ15 Γιάννης Ακτσιαλής, ο Βοηθός Προπονητή της Κ15 Κώστας Γάκιας, ο Προπονητής Τερματοφυλάκων της Κ15 Μάριος Πρώϊας καθως και οι Τεχνικοί Διευθυντές Χρήστος Οικονόμου (Κ19 & Κ17) & Αντώνης Δαλούκας (Κ15 & Ακαδημίας).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...