Κυριακή, 08/09/24
Παναθηναϊκός Ακαδημία

Στο “τρέξιμο” η Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Οι αποχωρήσεις των Βαγγέλη Σάμιου και Ανδρέα Ντρένοβα από την Ακαδημία έχει φέρει τον Παναθηναϊκό στο ψάξιμο, ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο χρόνος “πιέζει” τους ανθρώπους της ομάδας, αφού θα πρέπει να αντικαταστήσει δυο σπουδαία στελέχη του, με νέο προσωπικό που θα αναλάβει, πριν την έναρξη των υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει αναλάβει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για το… αύριο της ομάδας, αρχής γενομένης από τον τεχνικό διευθυντή.

Το κενό που άφησε ο Βαγγέλης Σάμιος είναι αναντικατάστατο και έτσι στην ομάδα ψάχνουν τον εκλεκτό που μπορεί να καλύψει το κενό και μάλιστα πρώτος στις επιλογές φαντάζει ο Τάκης Φύσσας, όπως ανέφερε το Pao Pantou.

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή στην U19, το θέμα θα ολοκληρωθεί μετά από αυτό του τεχνικού διευθυντή, με το “Τριφύλλι” να εξετάζει δυο επιλογές.

Αλλαγές ενδέχεται να έχουμε και στα υπόλοιπα πόστα των ακαδημιών. Το εύρος των οποίων δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Άπαντες περιμένουν με το τηλέφωνο στο χέρι, αναφορικά με τον ρόλο που παίξουν… Στην U17 προπονητής είναι ο Απόστολος Παπαβασιλείου. Στην U16 ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, στην U15 ο Βασίλης Παπαδάκης, στην U14 ο Γιώργος Τσιντάρης, U13 ο Γιώργος Τατανές, U12 ο Άγης Μερεμέτης, U11 ο Σπύρος Κατσιμάρης.

Φυσικά η U19 θα πρέπει να μάθει τον προπονητή της. Στην κατηγορία αυτή συνεργάτης και προπονητής είναι ο Σταύρος Αμαντίδης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...