Γαλλία

“Σφυρά” αδιάφορα η Παρί – “Τρελό” το ποσό… που χρωστά στον Μπαπέ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να χρωστά… τρελά λεφτά στον πρώην ποδοσφαιριστή της, που δεν άφηνε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γάλλος είναι ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η “λάσπη” που επιχειρεί να του ρίξει η Παρί, επειδή έφυγε στο… τζάμπα, φέρνει στο φως νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν χρωστάει παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ στον Γάλλο διεθνή, αφού δεν του έχει καταβάλει αρκετά bonus, όπως και μισθούς από τον Απρίλιο.

Φαίνεται πως οι πρωταθλητές Γαλλίας με αυτό τον τρόπο ήθελαν και θέλουν να κάνουν τη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή τους όσο πιο δύσκολη γίνεται και να πάρουν εκδίκηση που δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν, ώστε να τον έχουν μαζί τους για περισσότερα χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” ο Μπαπέ έχει στείλει ήδη σημείωμα- προειδοποίηση προς την Παρί για τα οφειλόμενα, αλλιώς θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ