Τρίτη, 20/01/26
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, 2026
ΟΦΗ

Πρώτη προπόνηση για… επτά ταλεντάκια του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έκανε την πρώτη του προπόνηση, έχοντας επτά ταλεντάκια από την U19 που πήραν το… βάπτισμα του πυρός στις προπονήσεις.

Χνάρης Κωνσταντίνος, Χνάρης Μάνος, Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, Φαϊτάκης Μάνος, Ζαχαριουδάκης Σπύρος και Πιστικός Βασίλης προπονούνται υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα, όπως και ο Θοδωρής Φανουράκης που περνά από το “μικροσκόπιο” του Έλληνα τεχνικού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να τσεκάρει τις τεχνικές τους και να βγάζει αρκετά συμπεράσματα.

Το θέμα είναι πόσα από αυτα τα ταλέντα θα βρεθούν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τη νέα σεζόν και πόσοι θα… παραμείνουν στο “μάτι” του Δέλλα για όλη τη σεζόν, περιμένοντας μια ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” τέσσερα ταλέντα για την Ακαδημία του!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει μία από τις καλύτερες...

Τρίποντο για την U15 του Αστέρα επί του Άρη!

Η U15 του Αστέρα πέρασε το εμπόδιο του Άρη,...

Πήρε τρίποντο σε ένα… τρίλεπτο η U17 του Αστέρα!

Η U17 του Αστέρα επικράτησε με 2-0 του Άρη,...

Επιβλητική νίκη για τον Πανσερραϊκό επί του Λεβαδειακού!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό με 4-0 κόντρα στον Λεβαδειακό,...

“Πεντάστερη” εμφάνιση για τον Πανσερραϊκό επί του Λεβαδειακού!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Πανσερραϊκό, όπου επικράτησε με 5-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ