Ισπανία

Πρώην αστέρας της… Ρεάλ “δίκασε” τον Μπέλινγχαμ!

Ο Τζούντ Μπέλινγχαμ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που… μιλούν με “σκληρή γλώσσα” για τον Άγγλο αστέρα.

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ ναι μεν έχει πολλές αρετές στο παιχνίδι του, όμως, για τον Ολλανδό Ράφαελ Φάν Ντερ Φάαρτ, δεν θα έπρεπε να έχει το δέκα στην πλάτη.

Μιας και είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά για να αντιπροσωπεύσει το εν λόγω νούμερο. Από την άλλη θεωρεί ότι ο Άγγλος χαφ είναι πιο δυνατός στο να τρέχει και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερη απόσταση γίνεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φααρτ για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ:

“Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας καλός παίκτης. Αλλά όχι κάποιος που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τα κοντρόλ του, τις επαφές και γενικότερα με το πως ακουμπάει την μπάλα. Είναι ένας παίκτης με πολλή δύναμη που μπορεί να τρέχει πάνω- κάτω για 90 λεπτά. Τίποτα περισσότερο. Το νούμερο “10” που φοράει είναι υπερβολικό για εμένα. Μπορεί να προκαλέσει μεγάλη κουβέντα.

Προφανώς και μπορεί να φορέσει όποιο νούμερο θέλει και να διαλέξει το νούμερο “10”. Αλλά για εμένα μόνο “δεκάρι” δεν είναι με όλα αυτά που κάνει στο γήπεδο” τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κληρώνει για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 17:00 (Ελλάδας) θα διενεργηθεί...

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για την Κροατία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 26...

Ξεκινά δοκιμές για την Ακαδημία της η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα ετοιμάζει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία...

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για ένα μεγάλο ταλέντο της Βουλγαρίας!

Νέες λεπτομέρειες έρχονται από τη Βουλγαρία για την περίπτωση...

Πρόβλημα με φιλική αναμέτρηση της Εθνικής!

Δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου για την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ