Λαμία

Πήρε νεαρό επιθετικό η Λαμία!

Η Λαμία ολοκλήρωσε μια σημαντική μεταγραφή για την επίθεση της, ανακοινώνοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος επιθετικός, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι γέννημα-θρέμμα της καθώς εκεί έγινε επαγγελματίας, το 2019 ντεμπουτάρισε στα “σαλόνια” και το 2022 συνέχισε στη 2η ομάδα του Ολυμπιακού, με την οποία αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Super League 2 (εννέα γκολ).

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ανέστη Βλαχομήτρου στην ομάδα μας! Ο 22χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος φορούσε για 2 χρόνια την φανέλα της Β΄ ομάδας του Ολυμπιακού όπου μέτρησε 37 συμμετοχές με 9 γκολ, γίνεται ξανά μέλος της οικογένειας της Λαμίας.

Ο Βλαχομήτρος είχε ενταχθεί στο παρελθόν στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2018 ως ποδοσφαιριστής της Κ19, ενώ το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2022 έχοντας 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα με 1 γκολ. Ενώ, με τη δεύτερη ομάδα της Λαμίας είχε εξαιρετική παρουσία, έχοντας 18 τέρματα σε 48 παιχνίδια καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους παίκτες της.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελικός Κυπέλλου U19: Η πιθανή ημερομηνία και η έδρα!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για...

Ντέρμπι κορυφής για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Γερμανία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς στον 6ο προκριματικό...

Ήττα για την Εθνική Νέων από τη Γερμανία!

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην -πάντα-...

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ