Γαλλία

Πέφτει… χρήμα για τον Τσάβι Σιμόνς!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει μια μεγάλη χρονιά με την ομάδα του, αλλά και την Εθνική του ομάδα, έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον.

Και πρώτη… από όλους η ομάδα που τον είχε με δανεισμό, η Λειψία, που σκοπεύει να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Αλλά και οι μεγάλες “δυνάμεις” της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, είναι μεταξύ αυτών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σίμονς. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στο “κυνήγι” του Σίμονς, βλέποντάς τον ως πιθανό αντικαταστάτη του Μάρκους Ράσφορντ.

Ωστόσο όλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την… Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και ζητάει “τρελά” λεφτά για να τον αφήσει.

Έτσι όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να προσφέρει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι λόγοι που η Παρί ζητάει ένα τόσο μεγάλο ποσό είναι τόσο οι ικανότητες του παίκτη όσο και το γεγονός πως μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Αϊντχόφεν διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό από πιθανή πώλησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ