ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κράτησε ένα μεγάλο ταλέντο στην Ελλάδα!

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν με δανεισμό από την ΣΠΑΛ.

Μετά από δύο χρόνια στην Ιταλία για λογαριασμό της ΣΠΑΛ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Ηράκλειο και υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Φώτης Κουτσουπιάς, άφησε την ιταλική ΣΠΑΛ και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με το κλαμπ του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τα δικαιώματα του 18χρονου άσου, ο οποίος που υπέγραψε χθες επαγγελματικό συμβόλαιο, και θα μεταβεί άμεσα στο Όστερμπεκ, ώστε να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με γνώμονα το παρόν και το μέλλον της ομάδας, η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στους νεαρούς Κρητικούς ποδοσφαιριστές και στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει ότι ο Φώτης Κουτσουπιάς θα παραμείνει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, επέστρεψε τον προηγούμενο Φεβρουάριο ως δανεικός από τη Spal FC και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Κ19.

Φώτη, συνεχίζουμε μαζί!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

Ένας… χαμός στη Ρεάλ Μαδρίτης – Δυο αστέρες το έριξαν στο… “ξύλο”!

Αν υπήρχε αμφιβολία για την κατάσταση που επικρατεί στα...

Στην Καρδίτσα κάνει σέντρα… ο πρώτος τελικός της Super League 2 U17!

Το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 15:00, η Καρδίτσα γίνεται...

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ