ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κράτησε ένα μεγάλο ταλέντο στην Ελλάδα!

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν με δανεισμό από την ΣΠΑΛ.

Μετά από δύο χρόνια στην Ιταλία για λογαριασμό της ΣΠΑΛ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο Ηράκλειο και υπέγραψε εκ νέου συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Φώτης Κουτσουπιάς, άφησε την ιταλική ΣΠΑΛ και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με το κλαμπ του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τα δικαιώματα του 18χρονου άσου, ο οποίος που υπέγραψε χθες επαγγελματικό συμβόλαιο, και θα μεταβεί άμεσα στο Όστερμπεκ, ώστε να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με γνώμονα το παρόν και το μέλλον της ομάδας, η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στους νεαρούς Κρητικούς ποδοσφαιριστές και στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει ότι ο Φώτης Κουτσουπιάς θα παραμείνει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, επέστρεψε τον προηγούμενο Φεβρουάριο ως δανεικός από τη Spal FC και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Κ19.

Φώτη, συνεχίζουμε μαζί!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

Εμφάνιση… έξι αστέρων για την U19 του Βόλου!

Η U19 του Βόλου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε...

Η Μίλαν “ζαχαρώνει” τον Καρέτσα και κοιτάζει… να τα “σκάσει” χοντρά!

Και η Μίλαν εμφανίζεται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον...

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει το αήττητο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας...

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ