Ισπανία

“Ο Μέσι και ο Πελέ… δεν ήταν τόσο σπουδαίοι στα 16 τους”!

Ένα σχόλιο για τον παιχταρά της Εθνικής Ισπανίας έκανε ο… παλαίμαχος αστέρας της Αγγλίας.

Ο πιτσιρικάς σταρ με την ΓΚΟΛΑΡΑ και την γενικότερη παρουσία του στο ματς κόντρα στην Γαλλία, έκανε τους πάντες να του υποκλιθούν.

Το ίδιο φυσικά συνέβη και με τον Γκάρι Λίνεκερ, με τον βετεράνο σταρ να αποθεώνει τον Γιαμάλ και να τον συγκρίνει με τους Πελέ, Μέσι και Μαραντόνα.

“Ο Γιαμάλ στα 16; Ο Πελέ σημείωσε δύο γκολ σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν 17, σχεδόν 18. Αυτό το παιδί είναι 16, σχεδόν 17. Δεν θέλετε να υπερβάλλετε, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα, αλλά έχει δείξει τι μπορεί να κάνει», ξεκαθάρισε.

«Νομίζω ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε τον Λαμίν Γιαμάλ με τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ. Δεν θέλουμε να παρασυρθούμε, αλλά αυτό το παιδί, κάνει μυθικά πράγματα», τόνισε.

“Ακόμα και ο Μέσι έκανε σε μεγαλύτερη ηλικία καριέρα! Δεν πρόκειται να πω ότι θα γίνει ο Μέσι ή ο Μαραντόνα, αλλά θα μπορούσε να είναι! Να κάνει αυτό που κάνει στην ηλικία του, είναι κάτι που συγγνώμη, αλλά δεν έχουμε ξαναδεί”, είπε ο Λίνεκερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

Μεγάλη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για την U17 του Πανσερραϊκού, όπου επικράτησε με...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ