Κυριακή, 08/09/24
ΑΕΚ Ακαδημία

Ο αντικαταστάτης του Χιώτη και η τρέλα του Ηλιόπουλου με τις Ακαδημίες!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θέλει τίτλους και με τις μικρές ομάδες. Ο Χιώτης που έφυγε και ο Φουσέκης από τον Παναθηναϊκό Β’ που υποβιβάστηκε.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να αλλάξει πράγματα στην ΑΕΚ. Και μέσα στις αλλαγές και η φιλοσοφία στις Ακαδημίες. Ο νέος ιδιοκτήτης θέλει τίτλους παντού και με όλους. Γι’ αυτό άλλωστε και έβαλε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεται εκεί, υπεύθυνο των Ακαδημιών.

Ο οποίος τις τελευταίες μέρες ασχολείται (και) με τον αντικαταστάτη του Διονύση Χιώτη. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ είχε την τελευταία διετία το πόστο του υπεύθυνου ανάπτυξης τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής της “Ένωσης”, ωστόσο ανακοίνωσε οτι αποχωρεί αφου θα ενταχθεί στο τιμ του Χρήστου Κόντη ο οποίος θ’ αναλάβει την Αλ Φέιχα της ΣαουδικήςΑραβίας.

Ως αντικαταστάτης του έχει προταθεί ο Γιώργος Φουσέκης. Αδερφός του πρώην γυμναστή στην ΑΕΚ Β’ Ανδρέα Φουσέκη, ο οποίος αποχώρησε, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που θελει να περάσει και στις Ακαδημίες ο νέος ιδιοκτητής, βάζοντας την δική του σφραγίδα στην ΑΕΚ που δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο σε επίπεδο μικρών ομάδων.

Ο Γιώργος Φουσάκης που έχει προταθεί για τη θέση του Χιώτη ήταν μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό Β’ και αποχώρησε μετά τη… διάλυση της β’ ομάδας του τριφυλλιού, η οποία υποβιβάστηκε στην Super League 2, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση, με 20 βαθμούς και 47 γκολ παθητικό!

Ο Φουσέκης είναι μια περίπτωση που έχει προταθεί και εξετάζεται. Aν και ο Ηλιόπουλος ψάχνει κάτι πιο δυνατό, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα βιογραφικά.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...