Ολυμπιακός (U19)

Μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού αποχωρεί για άλλη Ελληνική ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελούσε ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, ωστόσο αποχωρεί για να αγωνιστεί σε πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον νεαρό Θάνος Κουτσογούλα, τον αρχηγό της U19 του Ολυμπιακού, που κατέκτησε την πρωτιά στην Ευρώπη.

Όπως έγραψε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κουτσογούλας θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό, με το συμβόλαιο να έχει τριετή διάρκεια.

Ο νεαρός ήθελε να αγωνιστεί σε επίπεδα πρώτης ομάδας, με αποτέλεσμα οι “Ερυθρόλευκοι” να τα βρουν με τα “Λιοντάρια” και ο Κουτσογούλας να μεταβεί στις Σέρρες για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της U19, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, ενώ πήρε και το πρωτάθλημα της Super League U19 με την αρμάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο Βόλος!

Ο Βόλος δεν άφησε περιθώρια στην Καλαμάτα και έφυγε...

Ματσάρα με… εξι γκολ και τρίποντο για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα της Super League...

Από ένα γκολ σε… κάθε ημίχρονο και “καθάρισε” ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή, επικρατώντας με...

Νέα σεζόν με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό στη Super League U15!

Νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναθηναϊκό με 3-0 κόντρα...

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 3-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ