Άρης (U19)

Με πέντε νεαρούς από την U19 στην προετοιμασία ο Άρης!

Ο Άρης πήγε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του, έχοντας μαζί του πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία.

Ο Αποστόλης Μάντζιος θέλει να δοκιμάσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να αποφασίσει το ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο αυτά που έχουμε… δει από τον Άρη δεν είναι ενθαρρυντικά.

Σε γενικές γραμμές η πρώτη ομάδα του Άρη έχει να δείξει… ταλέντο στο γήπεδο, από τον νεαρό Παναγίδη και εως τώρα οι νεαροί ποδοσφαιριστές ψάχνουν μια ευκαιρία για να αναδειχθούν.

Από την άλλη η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε τους πέντε νεαρούς από την U19 που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας στην Πτολεμαιδα.

Αυτοί είναι οι Οζέρ Μεμέτογλου (γεννημένος στις 01/03/2005), Αλέκος Καραμανλής (γεννημένος στις 07/02/2007), Κώστας Κουτρουλίδης (γεννημένος στις 01/06/2006), Κορωναίος Σεβαστίδης (γεννημένος στις 19/01/2007), Κώστας Χαρούπας (γεννημένος στις 21/09/2007).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ