Βέλγιο

Και επίσημα… Βέλγος ο Τζόλης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Μπρίζ, αποχωρώντας από την Φορτούνα.

Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Τζόλης είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Κλαμπ Μπριζ! Οι Βέλγοι έδωσαν τα χέρια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και πλέον έχουμε και τις ανακοινώσεις.

Όπως έκαναν γνωστό οι Φλαμανδοί, η συνεργασία τους με τον 22χρονο διεθνή στράικερ θα είναι για τέσσερα χρόνια, ενώ τα λεφτά ήταν… αρκετά για τη μεταγραφή του.

Η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού κόστισε στους Φλαμανδούς 6 εκατομμύρια ευρώ, με τον Τζόλη να υπογράφει συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από τη νέα του ομάδα.

“Αυτό που ήταν αναμενόμενο συνέβη”, δήλωσε ο Κλάους Άλοφς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και πρόσθεσε: “Από αθλητική άποψη, θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Χρήστο μαζί μας. Από οικονομική, όμως, είναι μια απαραίτητη και θετική εξέλιξη για τη Φορτούνα”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

Έσταξε… μέλι για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Το πρόσωπο των ημερών στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ...

Με νίκη τα πρώτα δυο φιλικά της U17 του ΠΑΟΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας...

Ο ΟΦΗ φέρνει Ελληνόπουλο από τη… Γερμανία!

Σε μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφική κίνηση με φόντο το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ