Λαμία

Και επίσημα στη Λαμία ο Αθανασακόπουλος!

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του και επίσημα ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, όπου έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό

Ο νεαρός μετά από αρκετά χρόνια στο τριφύλλι σε επίπεδο ακαδημιών, πρώτης ομάδας αλλά και της ομάδας Β’ του συλλόγου έμεινε ελεύθερος από τους πράσινους και συμφώνησε σε όλα με τη Λαμία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (27.11.2001) Έλληνα μέσο Ανδρέα Αθανασακόπουλο που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχοντας 30 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ με τη δεύτερη ομάδα του στη Super League 2.

Ο νεαρός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Πατρών και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε Super League 1 και κύπελλο Ελλάδας. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες!

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ντόρτια” για την Κηφισιά στην Κρήτη!

Η Κηφισιά έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στην Κρήτη, επικρατώντας...

ΖΩΝΤΑΝΑ ο τελικός της Super League 2 U17!

Το πρωτάθλημα U17 της Super League 2 οδεύει προς...

“Καθάρισε” με ένα γκολ… σε κάθε ημίχρονο ο Ατρόμητος!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο που επικράτησε του Πανσερραϊκού...

Τροχαίο για την U19 της ΑΕΛ στον δρόμο για Αθήνα!

Άσχημες στιγμές έζησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κατά...

Ισόπαλη… ματσάρα στην Κρήτη με δοκάρια και πέναλτι!

Γεμάτο δράση, αδρεναλίνη και τελικό σκορ 1-1 ήταν το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ