Ισπανία

Η Ρεάλ πάει στο… τζάμπα για τον Ραμπιό!

Ο Τόνι Κρόος αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και στη Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνουν μια καλή κάλυψη για τους αστέρες της.

Κάπως έτσι το “μάτι” της πάει στον… φευγάτο, Αντριάν Ραμπιό, που δεν θα βρίσκεται στη Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

Ο υψηλόσωμος μέσος αυτή την εποχή είναι βασικός και αναντικατάστατος για την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ωστόσο, το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα μένει ελεύθερος με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι έτοιμη να “χτυπήσει” ώστε να τον αποκτήσει χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”.

Μια κίνηση που η Ρεάλ θέλει να καλύψει κάθε κενό, σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος και έτσι καλύπτεται σε κάθε θέση.

Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τους “μερένχες” να παίζουν την ίδια… μπάλα και με τον Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έχει ήδη πολλές εμπειρίες και παραστάσεις με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Γιουβέντους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το οργανόγραμμα των Ακαδημιών του!

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το πλήρες οργανόγραμμα της Elite Ακαδημίας...

Το οργανόγραμμα της Ακαδημίας του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν!

Τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού μπαίνουν σε ρυθμούς νέας...

Ήττα για την Εθνική από την Ισπανία και τώρα… Ισραήλ!

Η Εθνική Νέων Ανδρών γνώρισε την πρώτη της ήττα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ