Ολυμπιακός

Η Νυρεμβέργη δοκιμάζει ακόμη ένα Ελληνόπουλο!

Η Νυρεμβέργη ετοιμάζεται να πάρει… ακόμη ένα Ελληνόπουλο, καθώς έχει καλέσει για δοκιμές νεαρό του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ, Φώτης Κίτσος, αναμένεται να δοκιμαστεί στη Νυρεμβέργη και κατ επέκταση να αναζητήσει την τύχη του στην Bundesliga 2, υπό τις οδηγίες του Μίροσλαβ Κλοζε.

Ο Κίτσος που πήρε ευκαίριες απο τον Πέδρο Μαρτίνς (8συμ) αναζητά μέσα απο έναν τρίτο συνεχόμενο δανεισμό την κατοχύρωση του σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει… πρόβλημα να δανείσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς θέλει να τον ετοιμάσει για την πρώτη ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται στον δανεισμό να μπει και κάποια ρήτρα αγοράς για τους Γερμανούς, αν φυσικά προκύψει δανεισμός από τις δοκιμές.

Φυσικά μετά τις δοκιμές θα κριθούν όλα, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον των Γερμανών για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

Μεγάλη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για την U17 του Πανσερραϊκού, όπου επικράτησε με...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ