Ολυμπιακοί Αγώνες

Απίστευτο ΦΙΑΣΚΟ στο Αργεντινή – Μαρόκο: Ο ρέφερι ακύρωσε γκολ… μετά από μιάμιση ώρα!

Απόλυτο φιάσκο στην πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μετά από μία ώρα και τριανταδύο λεπτά, ο διαιτητής το… πήρε πάνω του, αποφάσισε να επανεξετάσει το γκολ του Μαρόκου και να διατάξει τη συνέχεια του αγώνα με την Αργεντινή!

Παρότι οι ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία των δύο ομάδων το είχαν αρνηθεί και η διοργανώτρια αρχή είχε τονίσει την πρόθεσή της για οριστική διακοπή, μετά την εισβολή Μαροκινών στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας επεισόδια, ο διαιτητής έκανε το… δικό του.

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, εξέτασε τη φάση του 2-2 της Αργεντινής μέσω on field review και απεφάνθη πως υπήρξε οφσάιντ! Κάπως έτσι, διέταξε τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα, το σκορ επέστρεψε στο 2-1 υπέρ του Μαρόκου και στη συνέχεια σφύριξε την επανέναρξη για να παιχτούν άλλα τρία λεπτά. Εκεί δεν άλλαξε το παραμικρό και η παρωδία ολοκληρώθηκε με τους Αφρικανούς να παίρνουν τη νίκη.

Όσον αφορά τους Αργεντινούς, είναι άπαντες έξαλλοι. Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο έκανε λόγο για τσίρκο και εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων, με παίκτες και επιτελείο της “αλμπισελέστε” να μην μπορούν να αντιληφθούν τα όσα έχουν λάβει χώρα στο παιχνίδι!

 


 


 


ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ