Κυριακή, 08/09/24
Παναθηναικός

Αλλάζει… Ήπειρο ο Βαγιαννίδης με ποσό – ρεκόρ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή, όπως όλα φαίνεται.

Όπως έγραψε το Sport24, ο Γιώργος Βαγιαννίδης, που έβαλε τη “σφραγίδα” του στις 25 Μαΐου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, χαρίζοντας στο 90’+7’ το τρόπαιο στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και να γίνει ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Ανδρέα Σάμαρη (Κοριτίμπα) που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας!

Αν και μέχρι σήμερα, ο “Βάγια” είχε απασχολήσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες όπως για παράδειγμα η Χοφενχάιμ και η Τουλούζ, πλέον προέκυψε… μνηστήρας κι απ’ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα απ’ τη Βραζιλία, καθώς η Μποταφόγκο είναι εδώ και μία εβδομάδα σε διαπραγματεύσεις με τους “πράσινους”.

Ο παίκτης απ’ την πλευρά του είναι απόλυτα θετικός στη μετακίνησή του στη Βραζιλία, ενώ αποτελεί ολόθερμη εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας, Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τους πράσινους στα play off του Champions League και είχε εντυπωσιαστεί απ’ τον Βαγιαννίδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Μποταφόγκο είναι ύψους 6,5 εκατ. ευρώ (!), εκ των οποίων σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ (3,9 εκατ. ευρώ για την ακρίβεια) θα τα καρπωθεί ο Παναθηναϊκός και τα 2,6 εκατ. ευρώ η Ίντερ, η οποία είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 40% απ’ την παραχώρησή του στο “τριφύλλι” το καλοκαίρι του 2025.

Η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ιδιοκτησίας του βαθύπλουτου Αμερικανού, Τζον Τέξτορ, έχει προσφέρει στον Βαγιαννίδη ένα “διαστημικό” συμβόλαιο, καθώς απ’ τις 90.000 ευρώ που περιελάμβανε η τρέχουσα σύμβασή του με τον Παναθηναϊκό, θα ανέβει στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως!

Η όλη διαδικασία μοιάζει πλέον πολύ προχωρημένη και μέσα στις επόμενες ώρες, όπως αναφέρουν μανατζερικοί κύκλοι, αναμένεται να “κλειδώσει” η συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές εφόσον διευθετηθούν πρώτα ορισμένες λεπτομέρειες, πάνω σε βασικούς όρους του deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...