Ισπανία

Ζητά… φυλάκιση Αντσελότι η Εισαγγελία της Ισπανίας!

Ο Κάρλο Αντσελότι φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Εισαγγελίας, που προτείνουν την φυλάκιση του.

Πέντε χρόνια φυλάκιση ζητά η Εισαγγελία για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος κατηγορείται ότι διέπραξε δύο φορολογικά αδικήματα κατά την πρώτη του θητεία ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ 2013 και 2015, όπως αναφέρει η El Mundo.

Η Εισαγγελία επισήμανε:

“Ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει φόρο στην Ισπανία για το σύνολο των εισοδημάτων που απέκτησε. Ωστόσο, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης συμπεριέλαβε στη φορολογική του δήλωση μόνο την αμοιβή για την εργασία του στη Μαδρίτη και όχι τα κέρδη από την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του. Οι φορολογικές αρχές θεωρούν ότι υπήρξε “απόκρυψη και μη δήλωση” αυτού του εισοδήματος”.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε υπάρξει αίτημα για τέσσερα χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση για τις ίδιες κατηγορίες, όμως αυτή τη φορά υπήρξε αύξηση της προτεινόμενης ποινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

Έσταξε… ξανά “μέλι” για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μικέλ Αρτέτα ξαναμίλησε με...

Τσεκάρει νεαρό από τη Ρουμανία ο Παναθηναϊκός!

Η ατζέντα ενισχύσεων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως αποκτά και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ